Hyvinvointipalvelut

Sinä olet tärkeä ja arvokas.  Koska viimeksi olet hoitanut itseäsi ja vaalinut hyvinvointiasi? Tähtihetkiterapia palvelut tarjoavat erilaisia hyvinvointipaketteja, joiden avulla saat hengähtää arjen keskellä ja vaalia omaa hyvinvointiasi.

Tähtihetki terapiapalveluiden hyvinvointipalvelut ovat tarkoitettu yksilöille ja erilaisille ryhmille (työ-/ ystäväporukoille jne.). Voit valita jo olemassa olevan palvelun tai voimme suunnitella yhteistyössä juuri sinulle/ teille sopivan kokonaisuuden.  Hyvinvointipalveluiden sisällöt keskittyvät asiakkaan hyvinvoinnin ja voimavarojen lisäämiseen. Työskentelyssä on vaihtelevasti palvelun sisällöstä riippuen yksilötyöskentelyä, ryhmäkeskustelua ja rentoutusta. Hyvinvointipaketit ovat erinomaisia lahjoja niin yksilöille, pariskunnille kuin isommille ryhmille.

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Uskon, että lisätieto vahvistaa myös sinun omaa näkemystäsi siitä, voisiko Tähtihetki terapiapalvelut toimia hyvinvointipalvelun tuottajana.

VARAA AIKA

Uskalla unelmoida ja elää unelmaasi

Hetki sinulle

Onnea ja iloa ruuhkavuosiin

ASIAKKAIDEN KERTOMANA

Sanna on ihmisläheinen, positiivinen ja viisas nainen. Terapiakäynneiltä saamani pienet konkreettiset kotitehtävät ohjasivat elämääni lempeästi ja varmasti synkkyydestä valoa kohti, katkeruudesta hyväksymiseen.

Nainen 34v | Yksilöterapia

Sanna on terapeuttina aidosti läsnä, kiinnostunut asiakkaan asioista ja elämästä sekä aivan mahtava tsemppari! 100% vahva suositus.

Mies 31v | Yksilöterapia

Olen saanut Sannalta suurta apua  pakko-oireisiini, jotka alkoivat häiritä arkeani lasteni syntymän jälkeen.

Yhteistyösuhteemme Sannan kanssa on toiminut alusta alkaen; koen tulleeni arvostetuksi ja kuulluksi. Sannalla on terapeuttina aito ja empaattinen kiinnostus elämääni kohtaan. Hän ei neuvo liikaa tai tyrkytä ratkaisuja vaan antaa minun itse päättää, mihin muutoskeinoihin tarttua.

Nainen 29v | Yksilöterapia

Sannan kanssa keskustellessa, pääsee yhteyteen omien ajatustensa ja uskomustensa kanssa. Sannalta saa myös konkreettisia työkaluja ja kotitehtäviä, eli ongelman tai aiheen käsittely ei jää pelkän teorian tasolle. Sanna kuuntelee aktiivisesti ja haluaa aidosti auttaa eteenpäin. Hänestä huokuu aito välittäminen ja kiinnostus mielen hyvinvointiin ja sen tukemiseen. 

Nainen 35v | Yksilöterapia

Viisaiden naisten ilta on kuukauden kohokohta. Sannan huolellinen valmistautuminen illan teemaan on vaikuttavaa.

Viisaiden naisten illassa jokaisella on tilaa kertoa omista kokemuksistaan tai kuunnella. Ohjattu ja alustettu keskustelu antaa uusia näkökulmia ja voi antaa uuden viitekehyksen käsiteltävälle aiheelle.

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niistä lähtee kotiin laajentunein silmin ja kantavin askelin.

Viisaiden naisten illat vahvistavat mielen hyvinvointia ja ystävyyttä.

Nainen 35v | Hyvinvointipalvelut

Sannan kanssa keskustellessa aito läsnäolo luo pohjan joka mahdollistaa omien ajatusten ja kokemuksien käsittelyä. On ollut voimaannuttavaa kokea kuinka omille ajatuksille ja toiminnalle löytyy tieotopohjaa joka vahvistaa itsetuntemusta. Se on kuin pieni siemen, minkä Sanna on laittanut itämään. Vahvistuminen ja itseluottamus, tapa käsitellä asioita vievät eteenpäin. Kiitos Sanna! 

Nainen 33v | Yksilöterapia
Sanna on erittäin empaattinen ja kuunteleva, hänelle oli helppo puhua vaikeistakin asioista.

Sannalla on hieno taito kannustaa, tukea ja rohkaista oman itseluottamuksen ja itsearvostuksen löytämisessä kun ne vaikeassa elämäntilanteessa oli hetkellisesti todella alhaalla.

Hänellä on myös vahva teoriapohja ja osaaminen näihin asioihin, joka välittyy myös asiakkaalle. Kahden pienen lapsen äitinä sain häneltä myös paljon tukea vanhemmuuteen.

Nainen 38v | Yksilöterapia & perheterapia
Olen kokeillut useampia eri psykologeja ja terapeutteja viimeisten vuosien aikana, mutta ehdottomasti parhaan avun olen saanut Sannalta.

Tykkäsin hänen ratkaisukeskeisestä lähestymistavastaan ja siitä, että hän ei vaan kuuntele vaan aktiivisesti ehdottaa ja ohjaa erilaisia työskentelymetodeja, joilla asioita käsitellään. Hän kuitenkin laittaa minut itse työskentelemään eikä anna valmiita ratkaisuja, mutta on vahvasti tukena. Ja jos joku tapa ei tunnu sopivalta tai auttavan niin hänellä on nopeasti valmius ehdottaa jotain toista.

Hyvän ihmistuntemuksen ansiosta uskon että hän osaa helposti lukea ja tulkita minkälainen työskentely kenellekin sopii.

Nainen 38v | Yksilöterapia
Lue lisää kokemuksia