Uskalla unelmoida ja elää unelmaasi

”Unelmat ja haaveet ovat tärkeitä. Ne ovat ensi askeleita kohti toivottua tulevaisuutta. Anna itsellesi lupa haaveilla ja unelmoida. Uskalla ottaa askel kohti toivottua tulevaisuutta.”

Koska viimeksi olet pysähtynyt tarkastelemaan omaa elämääsi ja antanut itsellesi luvan unelmoida? Unelmat ja haaveet ovat tärkeitä. Ne ovat lähtökohtia muutokselle. Anna itsellesi lupa tarkastella elämääsi, unelmoida, haaveilla ja ottaa ehkä jo muutaman konkreettinen askel kohti unelmaasi.

Uskalla unelmoida -paketti tarjoaa sinulle turvallisen tilanteen unelmoida ja haaveilla. Erilaisten harjoitusten avulla pystyt myös alkaa kasvattaa unelmille siipiä ja ottamaan ensi askeleet kohti niiden toteuttamista.

Älä jää elämää ”sitten kun” – tilaan vaan tartu muutokseen turvallisen tuen avulla.

VARAA AIKA

ASIAKKAIDEN KERTOMANA

Sannan kanssa keskustellessa, pääsee yhteyteen omien ajatustensa ja uskomustensa kanssa. Sannalta saa myös konkreettisia työkaluja ja kotitehtäviä, eli ongelman tai aiheen käsittely ei jää pelkän teorian tasolle. Sanna kuuntelee aktiivisesti ja haluaa aidosti auttaa eteenpäin. Hänestä huokuu aito välittäminen ja kiinnostus mielen hyvinvointiin ja sen tukemiseen. 

Nainen 35v | Yksilöterapia

Sannan kanssa keskustellessa aito läsnäolo luo pohjan joka mahdollistaa omien ajatusten ja kokemuksien käsittelyä. On ollut voimaannuttavaa kokea kuinka omille ajatuksille ja toiminnalle löytyy tieotopohjaa joka vahvistaa itsetuntemusta. Se on kuin pieni siemen, minkä Sanna on laittanut itämään. Vahvistuminen ja itseluottamus, tapa käsitellä asioita vievät eteenpäin. Kiitos Sanna! 

Nainen 33v | Yksilöterapia

Sanna on terapeuttina aidosti läsnä, kiinnostunut asiakkaan asioista ja elämästä sekä aivan mahtava tsemppari! 100% vahva suositus.

Mies 31v | Yksilöterapia

Sanna on ihmisläheinen, positiivinen ja viisas nainen. Terapiakäynneiltä saamani pienet konkreettiset kotitehtävät ohjasivat elämääni lempeästi ja varmasti synkkyydestä valoa kohti, katkeruudesta hyväksymiseen.

Nainen 34v | Yksilöterapia

Viisaiden naisten ilta on kuukauden kohokohta. Sannan huolellinen valmistautuminen illan teemaan on vaikuttavaa.

Viisaiden naisten illassa jokaisella on tilaa kertoa omista kokemuksistaan tai kuunnella. Ohjattu ja alustettu keskustelu antaa uusia näkökulmia ja voi antaa uuden viitekehyksen käsiteltävälle aiheelle.

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niistä lähtee kotiin laajentunein silmin ja kantavin askelin.

Viisaiden naisten illat vahvistavat mielen hyvinvointia ja ystävyyttä.

Nainen 35v | Hyvinvointipalvelut

Olen kokeillut useampia eri psykologeja ja terapeutteja viimeisten vuosien aikana, mutta ehdottomasti parhaan avun olen saanut Sannalta.

Tykkäsin hänen ratkaisukeskeisestä lähestymistavastaan ja siitä, että hän ei vaan kuuntele vaan aktiivisesti ehdottaa ja ohjaa erilaisia työskentelymetodeja, joilla asioita käsitellään. Hän kuitenkin laittaa minut itse työskentelemään eikä anna valmiita ratkaisuja, mutta on vahvasti tukena. Ja jos joku tapa ei tunnu sopivalta tai auttavan niin hänellä on nopeasti valmius ehdottaa jotain toista.

Hyvän ihmistuntemuksen ansiosta uskon että hän osaa helposti lukea ja tulkita minkälainen työskentely kenellekin sopii.

Nainen 38v | Yksilöterapia
Lue lisää kokemuksia