Parisuhteen tähtihetki

Koska viimeksi olet pysähtynyt kumppanisi äärelle, katsonut silmiin ja kertonut, että arvostat ja rakastat? Koska viimeksi olet muistellut jo elettyä yhteistä elämää, sanoittanut kumppanillesi arvokkaita yhteisiä hetkiä ja hakenut niistä voimavaroja tähän hetkeen?

Parisuhteen tähtihetki -paketissa keskitytään teidän parisuhteen vahvuuksiin. Parisuhteen tähtihetki on oiva lahja vaikkapa vuosipäivän kunniaksi. Parisuhteen tähtihetki on hyvän olon hetki. Se antaa myös kuitenkin uusia näkökulmia ja voimavaroja tämän hetkiseen tilanteeseen.

Olkaa rohkeita ja tulkaa kokeilemaan.

VARAA AIKA

ASIAKKAIDEN KERTOMANA

Parisuhteen tähtihetki oli rauhallinen ja miellyttävä kokemus, tuntui että kumpikin sai vuorollaan sanottua sellaisia asioita, joita ehkä arjessa ei tunnu niin luontevalta tuoda ilmi.

Parisuhteen tähtihetki tuntui vahvistavan suhdettamme ja auttoi lisäämään arvostusta sekä kiitollisuutta omaa puolisoa kohtaan. Suosittelen lämpimästi kaikille riippumatta parisuhteen pituudesta!

Nainen 35v & Mies 44v | Parisuhteen tähtihetki

Parisuhteen Tähtihetki oli hyvä kokemus. Tilaisuus oli sopivan mittainen, rakenne oli hyvä ja se toi parisuhteestamme hyviä asioita esille.

Mies 44v | Parisuhteen tähtihetki
Lue lisää kokemuksia