Yhteystiedot

Voit  varata ajan sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta tai ottaa minuun yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä, WhatsAppilla tai sähköpostin välityksellä. Pyrin vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti.

Sanna Kallio
sanna@tähtihetki.fi
050 3226357

Otan asiakkaita vastaan  Hämeenpuiston toimistossa. Osoite on Hämeenpuisto 27b. Ovisummerissa lukee Kallio ja toimisto on toisessa kerroksessa. Toimistolla ei ole odotustilaa, joten paikalle kannattaa saapua vain paria minuuttia ennen omaa aikaa.

Teen myös kotikäyntejä ja/tai tapaan asiakkaita myös heidän omissa toimitiloissa.

terapeutti sanna kallio

Varaa aika Mielipalveluiden Tampereen yksikköön

Työskentelen tällä hetkellä maanantaista keskiviikkoon Mielipalveluilla Häkiläpolku 1:sessä. Tästä linkistä pääset profiiliini Mielipalveluilla ja valitsemalla asiantuntijat kohdasta minut Sanna Kallion, löydät kalenteristani vapaita aikoja. Jos et löydä Mielipalveluiden kalenteristani tai Hämeenpuiston kalenteristani sinulle/teille sopivia aikoja, ole yhteydessä sähköpostitse: sanna@tahtihetki.fi TAI laita viestiä numeroon 050 3226357.

Voit varata aikasi myös tästä

Valitse palvelu ja sen jälkeen sopiva ajankohta kalenterista. Pidämme huolta yksityisyydestäsi: emme tee asiakaskirjauksia sähköisiin tiedonkäsittelyohjelmiin.

Varaa aika