Pariterapia

Miten parisuhteenne voi? Millainen on hyvä parisuhde? Millainen kumppani sinä olet? ” 
Arjen keskellä on usein haastava pysähtyä oman parisuhteen äärelle kysyen; miten suhteemme jaksaa, miten itse jaksat ja miten kumppanini jaksaa.  Ottakaa tänään ja nyt vastuullenne arvokkaan suhteenne hyvinvointi ja varatkaa aika Tähtihetki terapiapalveluiden pariterapiasta tai hyvinvointipalveluista. Antakaa lahja teille ja pysähtykää suhteenne äärelle.

Pariterapia on parisuhteen vahvistamista ja kehitystä tukevaa työskentelyä, johon voi tulla vahvistamaan parisuhdetta tai hakemaan apua erilaisiin parisuhdeongelmiin ja kriisitilanteisiin. Pariterapiassa keskitytään parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen ja ongelmien ratkaisemiseen tavalla, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

VARAA AIKA

Yhdessä vahvemmin

Parisuhteen tähtihetki

ASIAKKAIDEN KERTOMANA

Olemme käyneet Sannan luona parikäynneillä liittyen syntyneiden lasten tuomaan elämänmuutokseen. Mieheni ei juuri kokenut tarvetta keskustelulle ennen Sannalle menoa. Kuitenkin jokaisen käynnin jälkeen hän onkin sanonut, että käynti oli tarpeen ja siitä jäi hyvä ja vapautunut olo.

Tapaamisten jälkeen käteemme meille on jäänyt aina jokin ajatus tai oivallus, joka on auttanut meitä eteenpäin.

Nainen 29v & Mies 26v | Pariterapia

Parisuhteen tähtihetki oli rauhallinen ja miellyttävä kokemus, tuntui että kumpikin sai vuorollaan sanottua sellaisia asioita, joita ehkä arjessa ei tunnu niin luontevalta tuoda ilmi.

Parisuhteen tähtihetki tuntui vahvistavan suhdettamme ja auttoi lisäämään arvostusta sekä kiitollisuutta omaa puolisoa kohtaan. Suosittelen lämpimästi kaikille riippumatta parisuhteen pituudesta!

Nainen 35v & Mies 44v | Parisuhteen tähtihetki

Olemme saaneet Sannalta sekä yksilö- että pariterapiaa. Olemme lähteneet jokaiselta käynniltä pois viisaampina ja paljon toiveikkaammalla ja valoisammalla mielellä.

Sannassa parhaimpia asioita ovat paitsi ammattitaito, niin myös arvostavani elämänkokemus ja positiivisuus. Kohtaamistamme terapeuteista ehdottomasti paras!

Suosittelemme koko sydämmestämme tämän olevan paras satsaus parisuhteeseen ja/tai itseen.

Nainen 34v & mies 34v | Yksilö- ja pariterapia

Parisuhteen Tähtihetki oli hyvä kokemus. Tilaisuus oli sopivan mittainen, rakenne oli hyvä ja se toi parisuhteestamme hyviä asioita esille.

Mies 44v | Parisuhteen tähtihetki

Sanna luo ammattitaidollaan ja omalla empaattisella persoonallaan ilmapiirin, missä tuntuu luottavaiselta puhua vaikeistakin asioista. Kannustava ja ratkaisukeskeinen ote pariterapiassa auttaa keskittymään hyviin asioihin ja näkemään mahdollisuuksia omassa ja toisen toiminnassa.

Keskittyminen keskusteluissa nykyhetken ohella myös tulevaisuuden toiveisiin on auttanut myös katsomaan pidemmälle, nykyisten haasteiden ohi.

Sanna on antanut meille molemmille pieniä ja toteutettavissa olevia kotitehtäviä, joiden kautta voimme itse viedä sopivissa määrin asioita eteenpäin.

Sanna on hienosti huomioinut elämäntilanteemme ja korostanut armollisuutta itseämme kohtaan, mikä on helpottanut myös paljon asioihin suhtautumista.  

Nainen 35v & mies 34v | Pariterapia

Sanna on lämmin ja helposti lähestyttävä ihminen. Koin että saimme heti akuuttia apua parisuhteemme kriisiin ja terapian avulla pääsimme matkalle kohti parempaa elämää. Tällä hetkellä oma olo on hyvä ja toiveikas, vaikka yhteinen tulevaisuutemme onkin edelleen sangen epävarma. Sanna on aidosti kuunteleva ja antaa uskoa sekä intoa tavoitella kokonaisvaltaisesti parempaa ja onnellista elämää.

Suosittelen kaikkia pariskuntia käymään terapiassa mahdollisimman varhain. Kun omat avut eivät tunnu toimivan, riidat alkavat kiertää kehää tai yhteinen arki ahdistaa tai uuvuttaa, niin silloin terapia tuo varmasti apua. Jos ylipäänsä päädyit näille nettisivuille lukemaan kokemukseni, niin luultavasti terapiasta olisi teille kovasti hyötyä, sillä ainakaan mitään haittaa siitä ei ole.

Mies 36v | Pariterapia
Lue lisää kokemuksia