Yhdessä vahvemmin

Jotta me voisimme nauttien tallustella yhteistä elämänpolkuamme, meidän tulisi arvostaa itseämme riittävästi, hyväksyä erilaisuus, antaa sille tilaa, uskaltaa ottaa askeleita myös erikseen ja keskittyä muuttamaan vain itseämme. Siten yhteisen elämänpolun kulkeminen on entistä kevyempää ja olemme yhdessä vahvempia.

Yhdessä vahvemmin – parisuhdekurssi on ainutlaatuinen tilaisuus tulla ottamaan askelia kohti entistä vahvempaa parisuhdetta. Tämä kolmen kerran kokonaisuus on suunniteltu yhdessä diplomi-insinööri/toimistusjohtaja Risto Kallion kanssa.  Kokonaisuus on luotu käyttäen hyväksi molempien, Risto ja Sanna Kallion, laaja-alaista koulutusta ja elämänkokemusta.

Yhdessä vahvemmin -parisuhdekurssin toteuttaa terapeutti Sanna Kallio. Siihen kuuluu kolme 90minuutin tapaamista, joiden välissä pariskunnilla on aikaa kokeilla ja toteuttaa uusia oivalluksiaan arjessa.

Yhdessä vahvemmin – parisuhdekurssi soveltuu hyvin kihla- ja häälahjaksi. Se soveltuu hyvin myös kaikille pariskunnille, jotka haluavat olla yhdessä vahvempia ja nauttia entistä enemmän parisuhteestaan.

VARAA AIKA

ASIAKKAIDEN KERTOMANA

Olemme käyneet Sannan luona parikäynneillä liittyen syntyneiden lasten tuomaan elämänmuutokseen. Mieheni ei juuri kokenut tarvetta keskustelulle ennen Sannalle menoa. Kuitenkin jokaisen käynnin jälkeen hän onkin sanonut, että käynti oli tarpeen ja siitä jäi hyvä ja vapautunut olo.

Tapaamisten jälkeen käteemme meille on jäänyt aina jokin ajatus tai oivallus, joka on auttanut meitä eteenpäin.

Nainen 29v & Mies 26v | Pariterapia

Parisuhteen tähtihetki oli rauhallinen ja miellyttävä kokemus, tuntui että kumpikin sai vuorollaan sanottua sellaisia asioita, joita ehkä arjessa ei tunnu niin luontevalta tuoda ilmi.

Parisuhteen tähtihetki tuntui vahvistavan suhdettamme ja auttoi lisäämään arvostusta sekä kiitollisuutta omaa puolisoa kohtaan. Suosittelen lämpimästi kaikille riippumatta parisuhteen pituudesta!

Nainen 35v & Mies 44v | Parisuhteen tähtihetki

Olemme saaneet Sannalta sekä yksilö- että pariterapiaa. Olemme lähteneet jokaiselta käynniltä pois viisaampina ja paljon toiveikkaammalla ja valoisammalla mielellä.

Sannassa parhaimpia asioita ovat paitsi ammattitaito, niin myös arvostavani elämänkokemus ja positiivisuus. Kohtaamistamme terapeuteista ehdottomasti paras!

Suosittelemme koko sydämmestämme tämän olevan paras satsaus parisuhteeseen ja/tai itseen.

Nainen 34v & mies 34v | Yksilö- ja pariterapia

Parisuhteen Tähtihetki oli hyvä kokemus. Tilaisuus oli sopivan mittainen, rakenne oli hyvä ja se toi parisuhteestamme hyviä asioita esille.

Mies 44v | Parisuhteen tähtihetki

Sanna luo ammattitaidollaan ja omalla empaattisella persoonallaan ilmapiirin, missä tuntuu luottavaiselta puhua vaikeistakin asioista. Kannustava ja ratkaisukeskeinen ote pariterapiassa auttaa keskittymään hyviin asioihin ja näkemään mahdollisuuksia omassa ja toisen toiminnassa.

Keskittyminen keskusteluissa nykyhetken ohella myös tulevaisuuden toiveisiin on auttanut myös katsomaan pidemmälle, nykyisten haasteiden ohi.

Sanna on antanut meille molemmille pieniä ja toteutettavissa olevia kotitehtäviä, joiden kautta voimme itse viedä sopivissa määrin asioita eteenpäin.

Sanna on hienosti huomioinut elämäntilanteemme ja korostanut armollisuutta itseämme kohtaan, mikä on helpottanut myös paljon asioihin suhtautumista.  

Nainen 35v & mies 34v | Pariterapia
Lue lisää kokemuksia